Põhjala Catering ja Kuke Turismitalu esitlevad “Emadepäeva brunch Kuke Turismitalus 2024″
Aeg: 12.05.2024, kell 13.30-16.00
Ainult eelbroneeringud: brunch@pohjalacatering.ee, kahjuks mahutab meie talu ainult teatud arvu külalisi, seega on kohtade arv väga piiratud.
Brunch toimub õues, palume arvestada riietumisel.
Hind
34,9€ täiskasvanud ja alates 13a
14,9€ – 7-12a
1-6a tasuta
Selle tähtsa päeva puhul pakume Prantsuse mõjutustega erimenüüd:
Hors d’euvre
• Sinimerekarbi ja kreveti salpicón
• Forellimari, creme fraiche ja sibulahake G,L
• Mini pliin, dijon kreem, kadakaveis, pohl G,L
• Sibula tart tatin, marineeritud punane kapsas, tüümian VT, G
Soe toit
• Punase läätse supp kookospiima ja ingveriga V
• Sinimerekarbid kooreses veinikastmes
• Röstitud kanafilee rohelise persillade kastmega L
• Grillitud sea sisefilee mustsõstrase Bordelaise kastmega
• Krõbe ahjukartul suvise aedoa, porrulaugu ja spinatiga V
• Mac and cheese musta trühvliga VT, G,L
Salatid
• Kartulisalat rebitud kanalihaga L
• Vahemere pastasalat pähklikastme, oliivide ja artišokiga V,G
• Burrata, värviline aedtomat, värske pesto ja vaarika dressing VT,L
Kala
• Nicoise vaagen põletatud tuunikala ja sinepikastmega L
• Paneeritud tursk, edamame salsa ja laimi kreem G
• Mustsõstra graavilõhe, tillikartul, hapukoor, muna geel, sibul ja forellimari L
Liha
• Lepasuitsu kalkun, vaarika kaste, valge redise slaw, granny smith õun, maasikas L
• Röstitud kanafilee, chimichurri, greip ja granaatõun
• Veisefilee, rabarber, basiiliku kreem L
Taimetoit
• Ricotta kreem, suvikõrvits, sidrun, soolatud maapähkel VT,L
• Värske soolakurk tilli ja küüslauguga V
• Poir a la Beaujolaise, roquefort kreem, Kreeka pähkel, mesi VT,L
Magusalaud
•Krepid (maasika toormoos , kondenspiim , Nutella , maasikad)
•Õuna ja ploomi krõbedik V, G
•Puuviljavalik V
Leivavalik: croissant mini, baguette rustique, pain de campagne (hapusai) V,G
Cafe de Paris maitsevõi VT,L
Joogid: kannuvesi, kohv ja tee
Koha peal on võimalik juurde tellida ka alkohoolseid jooke.
V=vegan, VT=vegetaarne, L=sisaldab laktoosi, G=sisaldab gluteeni,